Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Andreoiu Ploiești

Aparatură medicală

In anul 2018 cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a achizitionat o masa de operatie electrohidraulica MEDIFA, model 6000, de o calitate superioara.

Masa de operatie si Lampa scialitica sunt  piesele centrale  ale aparatelor din sala operatorie, fiind indispensabile la toate intervențiile chirurgicale.

Aparatură medicală secția chirurgie

Pe parcursul anului 2018, pentru eficientizarea procesului chirurgical si ameliorarea timpilor si etapelor operatorii, pentru Blocul Operator Ortopedie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti au fost achizitionate sisteme moderne de gaurire-alezare a structurilor osoase si sisteme oscilante pentru sectionarea acestora.

Aparatură medicală secția ortopedie

La sfarsitul anului 2018 pentru Blocul Operator Boldescu-Urologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost achizitionat un ECOGRAF  Acuson NX3 Elite, ecograf dotat cu o sonda convexa pentru ecografie abdominala si o sonda transrectala pentru ecografia prostatei si veziculelor seminale.

Aparatură medicală secția urologie

Sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti este unica sectie  oftalmologica din judet, fapt ce conduce la un numar mare de pacienti si o cazuistica mare a problemelor  oftalmologice.

          Pentru cresterea calitatii actului medical au fost achizitionate in cursul anului 2018 cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean  Prahova  2 aparate ultraperformante, un  Ecobiometrul  si un Tonometrul concontact.

Aparatură medicală secția oftalmologie

Pe parcursul anului 2018 in colaborare cu Consiliul Judetean Prahova pentru  Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti s-a achizitionat aparatura perfomanta cum ar fi MONITOR FUNCTII VITALE INFINITY DELTA DRAGER

Aparatură medicală secția ATI

Din cauza creșterii foarte mari a numărului de probe ce sunt analizate zilnic, acest lucru fiind o provocare pentru  laboratoarele din întreaga lume  in anul 2018 Serviciul de Medicina Legala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti  a achizitionat un aparat GAZ CROMATOGRAF.

Aparatură medicală serviciul de medicină legală

 

Sari la conținut