Realizat de Teamnet Dedalus, www.teamnet-dedalus.ro

0244-53.77.11

CENTRALA   SPITAL

Aparatura medicala Sectia Chirurgie

In anul 2018 cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a achizitionat o masa de operatie electrohidraulica MEDIFA, model 6000, de o calitate superioara.

Masa de operatie si Lampa scialitica sunt  piesele centrale  ale aparatelor din sala operatorie, fiind indispensabile la toate intervențiile chirurgicale.

Descarca document »
Aparatura Medicala Sectia Ortopedie

Pe parcursul anului 2018, pentru eficientizarea procesului chirurgical si ameliorarea timpilor si etapelor operatorii, pentru Blocul Operator Ortopedie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti au fost achizitionate sisteme moderne de gaurire-alezare a structurilor osoase si sisteme oscilante pentru sectionarea acestora.

Descarca document »
Aparatura medicala Sectia Urologie

La sfarsitul anului 2018 pentru Blocul Operator Boldescu-Urologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost achizitionat un ECOGRAF  Acuson NX3 Elite, ecograf dotat cu o sonda convexa pentru ecografie abdominala si o sonda transrectala pentru ecografia prostatei si veziculelor seminale.

Descarca document »
Aparatura medicala Sectia Oftalmologie

Sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti este unica sectie  oftalmologica din judet, fapt ce conduce la un numar mare de pacienti si o cazuistica mare a problemelor  oftalmologice.

          Pentru cresterea calitatii actului medical au fost achizitionate in cursul anului 2018 cu sprijinul financiar al Consiliului Judetean  Prahova  2 aparate ultraperformante, un  Ecobiometrul  si un Tonometrul concontact.

Descarca document »
Aparatura Medicala Sectia ATI

Pe parcursul anului 2018 in colaborare cu Consiliul Judetean Prahova pentru  Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti s-a achizitionat aparatura perfomanta cum ar fi MONITOR FUNCTII VITALE INFINITY DELTA DRAGER

Descarca document »
Aparatura medicala Serviciul de Medicina Legala

Din cauza creșterii foarte mari a numărului de probe ce sunt analizate zilnic, acest lucru fiind o provocare pentru  laboratoarele din întreaga lume  in anul 2018 Serviciul de Medicina Legala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti  a achizitionat un aparat GAZ CROMATOGRAF.

Descarca document »